Het team van Pulsar Network Capital bestaat uit een gebalanceerde mix van experts vanuit verschillende disciplines; een mix waar bewust voor gekozen is.

Als gespecialiseerde sector-investeerder hebben we volop kennis van Food, opgedaan als investmentmanager in private equity of als manager van een (eigen) foodbedrijf. We kunnen meepraten en meedenken met de ondernemer over technische zaken, productie & logistiek, productontwikkeling, sales & marketing, export, de markt en strategie. Dit levert herkenbaarheid op bij de ondernemer, waardoor juist wij dé partij zijn die toegevoegde waarde levert.

Daarnaast hebben wij een goed netwerk van collega investeerders, corporate advisors, ervaren food-ondernemers, medici, wetenschappers, voedingskundigen en vakgenoten uit binnen- en buitenland. Er is volop kennis m.b.t. het structureren van deals, het opzetten van groeimodellen, het laten accelereren van de verkoopresultaten en het realiseren van waardecreatie. Betrokken enhands-on van intake tot en met exit.

We hebben bewust gekozen voor een team waarbij iedereen 20+ jaar ervaring heeft. Dus niet alleen mensen met de nodige vak-ervaring; ook gedreven personen met gedegen levenservaring en een innerlijke drijfveer om aan een gezonde en duurzame toekomst te denken en werken. We investeren zelf mee en willen niet alleen rendement behalen; tevens ook meetbare impact!

Ons team is als volgt opgebouwd:

PNC TeamervaringNeem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking, waarin we een mogelijke samenwerking en potentiële win-wins met elkaar kunnen bespreken. Wij horen graag van u!